Vintage, oubollig en absurd | 100 nieuwe memes over oude zaken

 10,00

Bevat nooit eerder vertoonde memes van Waarom Serieus

Zotte Club logo klein
Dit product is gratis voor leden van Zotte Club. Benieuwd? Klik hier voor meer info.

Categorie:

e-book: vintage, oubollig en absurd. 100 nieuwe memes over oude zaken

Oubollig is het nieuwe hip

Vintage is hip. Hierdoor is hip in feite oubollig geworden. Toch doet Waarom Serieus in dit e-book een poging om dat te nuanceren, en te relativeren dat het vroeger niet perse beter was, tenzij wat betreft de edele kunsten der seksisme en de macht van het patriarchaat. Die waren vroeger sowieso beter. Hoewel: in deze context – en vooral in de huidige tijdsgeest – zou het woord “beter” ook “slechter” genoemd kunnen worden. Dat is volledig afhankelijk van uw empathische vermogens, en de hoeveelheid respect die u bezit voor eenieders grenzen. Toch staat één ding vast: de actualiteit is niet meer wat ze geweest is. Dat komt omdat we constant in het heden leven, en daarom de actualiteit nogal snel een verouderingsproces ondergaat. “Nu” is nu niet meer nu maar daarnet, snapt u? Lang verhaal kort: koop dit nieuwe e-book, en geniet van het nieuwe hip, dat in recente tijden zeer oubollig werd…

Bevat nooit eerder vertoonde memes van Waarom Serieus

Zeer hip e-book
100 nieuwe memes over ouderwetse zaken
grappig, absurd, plezant en ook ludiek, leutig en fun (*)

(*) uiteraard kan uw smaak anders zijn. In zulk geval raden wij u aan om het fictieve boekwerk “zuurpruimen zijn ook mensen” te raadplegen.

Gratis voor leden van de Zotte Club

Zotte Club logo klein
Dit e-book is gratis voor leden van Zotte Club. Benieuwd? Klik hier voor meer info. Of bestel het boek via de winkelknop bovenaan.

Direct toegang

Geen gedoe met levering per post. Nadat u de aankoop heeft voltooid krijgt u direct toegang tot een downloadbaar pdf-bestand in hoge kwaliteit, zodat u meteen kan genieten van het e-book.